Hvad er Leasing?

Konceptet består i, at man ofte køber en bil hjem fra udlandet, som man herefter leaser i stedet for at afregne fuld afgift med det samme. Alternativet til dette er, at man køber en bil på det danske marked, hvor der allerede er betalt fuld registreringsafgift, men dette vil betyde en meget højere kapitalbinding.

Leasing gør at kapitalbindingen bliver væsentligt mindre, og at man er sikret imod afgiftsomlægninger som kan forringe værdien af bilen. Hvis man skulle ud og finansiere købet af bilen via f.eks. et banklån ville renterne af den højere danske pris også gøre at man opnår en yderligere besparelse ved at lease sin bil frem for at købe den.
Man erhverver sig altså en bil uden registreringsafgift, og betaler herefter registreringsafgiften månedsvis for en ønsket periode.


Lease din bil fra CPH AutoGroup

Din tryghed er vores ansvar

Hos CPH AUTO er det dine behov, der er i fokus. Ud fra en dialog omkring dine ønsker og forudsætninger tilbyder vi individuel professionel rådgivning samt gennemskuelige aftaler på leasing af bil. Vores kunderejse handler om at gøre det nemt, trygt og sikkert for dig at lease din bil.

Når den perfekte bil er fundet, står vi til rådighed til at skræddersy den helt rigtige løsning som dækker dine behov. CPH AutoGroup samarbejder med den største finansierings spiller på markedet, og har derfor en bred vifte af attraktive produkter at tilbyde.


Find din drømme bil her

Hvad er fordelene?

Man har en væsentlig mindre kapitalbinding, typisk 1/3 af den danske markedspris. Da der ved brug af denne metode ofte er tale om specialbiler, vil disse også være nemmere at omsætte efter endt brug, da bilen stadig er uden registreringsafgift og kan sælges i udlandet, hvor der er et større køberklientel. Bilen vil til enhver tid kunne indregistreres på udenlandske nummerplader, hvis man ønsker det. Leasing er mest velegnet til specielle/dyre biler.

For CPH AutoGroup bygger på tryghed og langvarige kunderelationer. Det får vi kun ved at være helt åbne og ærlige om din leasingaftale.

Find din nye leasing bil